MOVIDIC’17

El 16 i 17 de Setembre, al municipi de Montesquiu, es va celebrarar el MOVIDIC,  la tradicional trobada dels equips de monitores i monitors que dona el tret de sortida a un nou curs dels esplais de la Federació Catalana de l’Esplai. Enguany Movidic 2017 arriba amb grans novetats. Per primera vegada l’activitat s’organitza en una jornada de cap de setmana. Va acollir diferents activitats formatives, lúdiques i d’intercanvi.

Dissabte per la tarda va tenir lloc l’acte més formal de la trobada amb paraules de benvinguda de la directora general de Joventut, Marta Vilalta,  la presentació d’ EnCORatja’t, la nova proposta educativa per promoure la igualtat de gènere i la violència zero des del lleure”, i  una taula rodona amb persones expertes en els continguts de la proposta educativa.

Tallers formatius
Una vegada finalitzada la taula d’experts, marxem cap al Castell de Montesquiu per continuar amb un ventall de tallers per aprofundir en els reptes que ens planteja el tema de la igualtat de gènere.

Racó de particiPassió

Una altra novetat és “ l’espai particiPassió” que acull les propostes de monitores i monitors que tenien ganes de compartir o de dinamitzar alguna experiència, sigui professional o personal. Un espai obert de conversa al capvespre després del sopar de germanor. Finalment acabem el dia amb un peculiar bingo i un magnífic concert amb els Festencat.

Diumenge al matí

Vam començar amb la lectura d’un article  del Salva Carrasco i un emotiu minut de silenci  en memòria dels atemptats del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils.

Desprès  va haver-hi 2 espais diferenciats.

  • Espais de reflexionar sobre temes d’interès general
  • Movi Ral·l: 1r Ral·li per a monitors i monitores de la Federació

    Monitors/es on fire

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.