OMNIA

El programa Òmnia, és un programa de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, que té com a finalitat evitar la bretxa digital en la ciutadania i afavorir la discriminació positiva i la igualtat d’oportunitats de les persones que tenen més dificultats per accedir a les TIC, però sense excloure el conjunt de la població. Amb aquest plantejament es vol fugir de l’estigmatització i la segregació de certs col·lectius, i encaminar la intervenció cap a la inclusió i la convivència. 

“El Punt Òmnia de l‘Esplai GISCobert ara fa 7 anys,  ha esdevingut un espai de relació, formació i accés a la Societat de la Informació que continua treballant i adaptant-se a les necessitats de formació i inserció social que demanda l’entorn on està ubicat facilitant, així, la participació social d’unes i uns ciutadans activament compromesos. 

Des d’aleshores, són molts els cursos i tallers que s’han realitzat per tal d’aprendre a desenvolupar-nos a través de les noves tecnologies i créixer en autonomia davant els nous avenços. 

Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai