Colònies


Les Colònies és un espai de convivència i diversió amb amics i amigues, lluny de la ciutat i en una casa de colònies. Es tracta d’una proposta educativa on, al voltant d’un eix d’animació i d’activitats, els infants participen activament, al llarg d’uns quants dies fora de l’entorn familiar. Diversió, emocions, excursions, amistat, convivència, lleure, higiene, salut, alimentació, cooperació i participació en les feines de la casa, formen part de la vida diària de la colònia i que oferim ja fa més de 45 anys. 

5 raons per venir de colònies 

 • Descansar i fer salut: el canvi d’espai, de ritme i d’activitat és saludable 
 • Estar lluny de la família: els infants s’espavilen, creixen i fan noves amistats. 
 • Aprendre a viure: poden experimentar coses noves, estar a la natura,… 
 • Deixar descansar als pares i mares 
 • Els monitores, gent de confiança: tenen l’experiència de treball de tot el curs a l’Esplai 

Colònies Esplai GISC – Vilanova de Sau 

Viu una gran aventura i uns dies inoblidables amb els teus amics i amigues a l‘entorn natural de Sau, un lloc ple de llegendes i de molta història. 

En ple Cor de la Natura i al costat del pantà, podrem gaudir d’un munt d’activitats; Tallers de Natura, Piscina, Jocs de descoberta i Nit d’estels i moltes aventures que no et pots perdre. Una activitat per aprendre a ser més autònom en companyia dels amics i l’equip de monitores i monitors. 

 • Lloc: Casa de colònies e Company (Vilanova de sau) 
 • Dates: del 28 de juliol al 1 d’agost 
 • Preu: 215€ 
 • Documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, cartilla de vacunes, DNI del pare/mare/tutor i omplir el formulari d’inscripció. 

Si desitgeu més informació només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per telèfon, que trobareu a la pàgina de contacte,  o bé omplint el formulari següent:


  Missatge


  Nom (obligatori)


  Correu electrònic (obligatori)


  Teléfon (obligatori)


  He llegit i accepto lapolítica de privacitat (obligatori)  LOPD Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Fundació Catalana de l’Esplai per tal de mantenir-lo informat de les nostres activitats. Li garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu  Esplai Bellvitge – Fundesplai. Si ho desitja, pot accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-se per escrit a Rambla de la Marina 161-177 08907 L’Hospitalet de Llobregat o trucant al  93 335 40 00 .

  Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai