Casal

Els Casals d’Estiu són unes vacances a la ciutat, un espai on els infants podran fer activitats de lleure, de dilluns a divendres, en el seu entorn habitual, activitats fetes a la seva mida, que els permetran gaudir de la piscina, la muntanya, els tallers, dels amics i amigues, noves experiències , grans jocs…. 

Els nostres casals ens permeten treballar aspectes de la vida quotidiana, de convivència, fer nous amics i amigues, descobrir la natura i realitzar nous projectes. Són espais de creixement personal i d’ educació en valors per als infants que hi participen. 

Raons per inscriure-s’hi 

 1. La inscripció al Casal es podrà fer per setmanes per tal d’adaptar-nos a les necessitats dels infants i famílies. 
 2. Els grups d’infants estan formats per infants de les mateixes edats agrupant diferents anys de naixement.
 3. L’equip educatiu és un equip amb experiència en el lleure i amb la titulació de monitors/es reconegut per Secretaria General de Joventut de la Generalitat.
 4. Les activitats estaran relacionades amb un fill conductor, un centre d’interès per tal de fer un projecte educatiu més atractiu.
 5. Cada setmana realitzarem activitats lúdiques com piscina i jocs d’aigua que ens permeten gaudir i refrescar-nos.
 6. Setmanalment realitzarem una excursió que ens permeten conèixer l’entorn tant a nivell  natural i cultural del barri, ciutat i país 

 

Casal d’estiu GISC – Infants de 3 a 13 anys

 • Lloc: Escola Jaume Balmes – El Prat de LLobregat 
 • Dates: del 22 de juny a 24 de juliol (5 setmanes) 
 • Horari: de 9 a 13h, de dilluns a divendres, amb serveis opcionals fins a les 16.00h 
 • Preu: 69.50€ /setmana 
 • Preu menjador: 32€/setmana 
 • Documentació: fotocòpia de la targeta sanitària, cartilla de vacunes, DNI del pare/mare/tutor i omplir el formulari d’inscripció. 
Oferim  

 • Servei d’acollida de matí de 8 a 9 h.  
 • Horari només de matí de 9 a 14h. 
 • Horari mati + menjador + tarda de 9 a 16h 
 • Packs i descomptes especials. 
 • Campanya d’autofinançament

 

Si desitgeu més informació només cal que us poseu en contacte amb nosaltres per telèfon, que trobareu a la pàgina de contacte,  o bé omplint el formulari següent:


  Missatge


  Nom (obligatori)


  Correu electrònic (obligatori)


  Teléfon (obligatori)


  He llegit i accepto lapolítica de privacitat (obligatori)  LOPD Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat de la Fundació Catalana de l’Esplai per tal de mantenir-lo informat de les nostres activitats. Li garantim que aquestes dades són confidencials i d’ús exclusiu  Esplai Bellvitge – Fundesplai. Si ho desitja, pot accedir, rectificar o cancel·lar les dades, adreçant-se per escrit a Rambla de la Marina 161-177 08907 L’Hospitalet de Llobregat o trucant al  93 335 40 00 .

  Un projecte de la Fundació Catalana de l\'Esplai